ZENEI NEVELÉS - DR. GÁLLNÉ GRÓH ILONA TANFOLYAMAI

Tanfolyamok

ZENEI NEVELÉS A BÖLCSŐDÉBEN - 30 órás akkreditált tanfolyam

Akkreditált tanfolyam indul 2017 őszén bölcsődei kisgyermeknevelők részére. A képzésre ezen az oldalon lehet majd jelentkezni 2017 októberétől. A 30 órás tanfolyam - helyszíntől, időbeosztástól függően - 4-5 nap alatt zajlik le. A tanfolyamot arra alkalmas intézményben, helyiségben az ország bármely településén meg tudjuk szervezni.

A tanfolyam célja: a zenei nevelés módszertanának átadása különös hangsúllyal a zene és a mozgás kapcsolatára. Cél továbbá a zenei anyag bővítése, a zenei képességek, a hangszerjáték fejlesztése. A program a kodályi elveket, illetve Forrai Katalin tanítását, az általa kidolgozott kisgyermekkori zenei nevelés módszertanát követi.

A tanfolyamot Gállné Gróh Ilona, Nemzetközi Forrai Katalin-díjas zenepedagógus vezeti.

A résztvevők minimális létszáma 15 fő, maximum 35 fő.

A részvételi díj: 60.000,- Ft/fő, melyről ÁFA-mentes számlát állítunk ki.
A képzéshez ajánljuk az alábbi pályázati kiírást:
Még jobb kezekben – bölcsődei szakemberek szakmai fejlesztése

 

ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉS

Jelenleg előzetes igényfelmérést végzünk, melynek során szeretnénk információt gyűjteni azzal kapcsolatban, hogy mely településeken milyen létszámmal kívánnak részt venni a tanfolyamon. Az alábbi adatok megadásával jelezhető az érdeklődés. FONTOS: a beküldött érdeklődés nem jelent semmiféle kötelezettségvállalást, és nem minősül a tanfolyamra történő jelentkezésnek. Ha a beérkező adatok alapján adott településen mód nyílik a tanfolyam megszervezésére, akkor az alább megadott e-mail címre tájékoztató levelet küldünk az induló tanfolyammal kapcsolatban.

Név:
Szakképzettség:
E-mail cím:
Telefonszám:
Munkahely neve:
Munkahely címe:
Megjegyzés:
Egy kis matek a biztonságos beküldéshez:
+ =

A beküldött adatokat kizárólag a kapcsolattartás céljából használjuk fel, azokat harmadik személy részére sem ingyenesen, sem ellenszolgáltatás fejében nem adjuk ki.

Beküldés!